-16 % Zľava

Matrac SPIMSI Harmony

689,00 od 579,00 

-16 % Zľava

Už od 50 € mesačne alebo 0 % RPMN s Quatro. Vypočítať splátky

-16 % Zľava
Vyberte si rozmer

Štandardné rozmery

Zadať vlastný rozmer (atypický rozmer)

x =

Dopraj si PREMIUM CLASS. Premyslené DETAILY. Užívaj si HARMÓNIU.

premiovy matrac spimsi 3 harmony infografika

Prémiový penový matrac SPIMSI Harmony™ je spojením komfortu a inovácie v jednom. Tento 24 cm vysoký matrac spojuje jemnú latexovú penu a podpovrchovú pamäťovú penu pre ultimátne pohodlie a podporu.

  • CoolSoftTouch™ vrstva: 4 cm vysoká, perforovaná latexová vrstva obohatená o gelové hobliny, ktoré prispievajú k vynikajúcej termoregulácii
  • AirMemoryLayer™ – 3 cm vysoká, špeciálne perforovaná vrstva z pamäťovej peny zlepšuje adaptáciu na kontúry tela
  • AirRefresh™ technológia: 2 cm vysoká mriežka z ekologicky nezávadného materiálu poskytuje prirodzené prúdenie vzduchu
  • EnduraCore™: Podporná vrstva z trvácnej peny novej generácie s hustotou 38 kg/m³ poskytuje robustnú podporu a stabilitu, zatiaľ čo špeciálne prerezávaná technika umožňuje zónovanie do 7 oblastí, čo prispieva k ideálnemu prispôsobeniu sa rôznym častiam tela.
  • Luxusný poťah: Vrchný poťah z prémiovej látky DESIRE so šesťuholníkovým vzorom, zložený z 86% polyesteru a 14% elastanu, pridáva eleganciu a umožňuje jednoduchú údržbu vďaka QuickCoverWash™ technológii.

Matrac SPIMSI Harmony je navrhnutý pre tých, ktorí vyhľadávajú luxus, inováciu a bezkompromisnú kvalitu spánku.

Detaily materiálov

CoolSoftTouch™ vrsta – 4 cm vysoká perforovaná vrstva z špeciálneho Clima COOL LATEX je vyrobená z umelého latexu s hustotou 70 kg/m³. Táto vrstva je obohatená o gelové hobliny, ktoré prispievajú k výraznej termoregulácii a chladivému efektu, zabezpečujúc tak maximálne pohodlie počas spánku. Vďaka zvýšenej perforácii je táto vrstva mimoriadne vzdušná, čo zaisťuje vynikajúcu cirkuláciu vzduchu a udržuje matrac svieži a suchý.

AirMemoryLayer™ , prináša extra komfort a luxus do prémiových matracov vďaka pamäťovej pene, so svojou 3 cm výškou, fialovou farbou a špeciálnou dierovanou štruktúrou zvyšuje cirkuláciu vzduchu a adaptuje sa na kontúry tela pre optimalizované rozloženie tlaku.

AirRefresh™ technológia – umožňuje prirodzené prúdenie vzduchu vnútri matraca vďaka unikátnej 2cm vysokej mriežke z trvácneho ekologicky nezávadného materiálu. Zabezpečuje efektívne vetranie a udržanie sviežosti. Táto medzivrstva nielenže podporuje lepšiu cirkuláciu vzduchu, ale aj predlžuje životnosť matraca tým, že zabraňuje akumulácii vlhkosti a tepla.

Penové jadro matraca EnduraCore™ – je vytvorené z modernej trvácnej PUR peny novej generácie, navrhnutej pre poskytovanie maximálnej podpory a trvanlivosti. S hustotou 38 kg/m³, táto pena prináša ideálnu rovnováhu medzi pohodlím a stabilitou. Špeciálne prerezávaná technika zvyšuje ventiláciu v celej štruktúre matraca a umožňuje zónovanie do 7 rozličných oblastí pre ideálne prispôsobenie sa rôznym častiam tela. Výsledkom je 14 cm vysoké jadro matraca v príťažlivej svetlofialovej farbe a slúži ako základ pre bezkonkurenčnú dlhovekosť a trvanlivosť matraca.

Poťah a starostlivosť o matrac

QuickCoverWash™  – Ultra ľahká údržba poťahu:

  • Matrac je stvorený na jednoduché pranie a rýchlu starostlivosť.
  • Rýchlym odzipsovaním odoberiete za niekoľko sekúnd hornú časť poťahu, bez potreby zodvihnutia matraca.
  • V bežnej práčke vyperiete šikovne naraz vrchné poťahy z dvoch matracov 90×200 s QuickCoverWash na teplote až 60° C
  • Na matraci vám po odzipsovaní horného poťahu zostane ochranná látka na ktorej sa v prípade potreby pohodlne vyspíte 1-2 noci.

Belgické látky najvyššej kvality s OEKO TEX certifikáty:

  • Vrchný poťah: Biela hebká prémiová látka DESIRE v tvare šesťuholníkov so sivým podšitím. Zloženie: 86% polyester, 14% elastan
  • Bočná látka: Ozzano. Zloženie: 53 % Viskóza, 47 % Polyester
  • Spodná látka: Pevná odolná protišmyková látka SPIMSI pre bezproblémové uloženie i na starších lamelových roštoch, drevených neopracovaných roštoch prípadne na dizajnových paletách
  • OEKO TEX certifikáty na všetky použité látky.
  • Výrobca látok a držiteľ certifikátov: GTA Belgicko

Svetlý poťah

  • pri výbere rozmeru a tvrdosti je možné bezplatne upraviť farbu poťahu, v prípade že vám nevyhovujú sivé prvky na matraci
  • šedé odtiene látok a zipsy budú zamenené sa biele a svetlo sivé prvky

Údržba a starostlivosť:

  • Tento penový matrac je nutné umiestniť na lamelové rošty a otáčať vvdodorovne v smere hlava – nohy každé 3 mesiace.

ZÁRUKA A GARANCIE

  • Na matrac sa vzťahuje 5 ročná záruka

Odporúčanie

  • Lamelový rošt
  • Rozostup lamiel 7 cm a menej
Rozmery a varianty

Výška matraca: 

  • 24 cm

Variant STREDNE Mäkký :

  • ideálny pre osoby spiace na boku a na chrbte
  • vhodný osoby s problémami chrbtice, bolesťami kĺbov
  • vhodný všetky osoby s hmotnosťou pod 60 kg, pre osoby nad 60 kg budete vnímať matrac ako stredne mäkký

Variant STREDNE Tvrdý:

  • pre osoby nad 90 kg, osoby pod 90 kg kg budete vnímať tento variant ako stredne tvrdý
  • osoby spiace prevažne na chrbte a bruchu
  • športovcov
  • osoby obľubujúce kvalitné stredne tvrdé a tvrdé matrace

Prémiový špičkový, technológiami a patentami nabitý penový matrac slovenskej výroby, ktorý konkuruje kvalitou najlepším svetovým výrobcom pričom vďaka dôkladnému výberu materiálu a dodávateľov je dostupný za primeranú cenu.

Latexová a visco vrstva v matraci spoločne pôsobia ako výnimočný tlmič pohybov, ktorý minimalizuje prenos vibrácií, čím zabezpečujú pokojný a nerušený spánok pre obidvoch partnerov.

Všetky vrstvy matraca sú precízne perforované a prevzdušnené, čo zabezpečuje vynikajúcu ventiláciu, reguláciu teploty a pomáha udržiavať matrac svieži a suchý počas spánku.

Reálnu tvrdosť matracov vás pozývame vyskúšať a otestovať v príjemnom SPIMSI Showroome pod Tatrami. Viac info >>>

Dokúpte si tiež
Máte otázky?

Naši priateľskí odborníci na spánok sú tu, aby Vám pomohli. Zavoljate nám alebo navštívte miestnu predajňu.

Často kladené otázky

Matrace SPIMSI sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov produkovanými v EU (španielske a francúzske peny, nemecké pružiny) s platnými certifikátmi kvality ISO 9001, vrátane pamäťovej peny, latexu a vysokoodolných pien a poťahových látok (OEKO-TEX). Kvalitu materiálov dôkladne strážime jednak kvôli zdravotnej nezávadnosti ale i trvanlivosti a dlhej životnosti.

Áno, všetky matrace SPIMSI sú vyrobené s certifikovanými penami ISO 9001, čo zaručuje, že neobsahujú škodlivé chemikálie a sú bezpečné pre váš domov. V procese spájania pien využívame najzdravší a najekologicejší spôsob lepenia HOT-MELT, využívaný pre svoju nezávadnosť i v potravinárstve.

Áno, matrace je možné otestovať 2 spôsobmi – priamo vo fabrike matracov SPIMSI a BENAB v Kežmarku pod Tatrami, kde sa nachádza príjemný showroom. Alebo je možné matrac vyskúšať priamo u vás doma v rámci 14-dňovej lehoty za podmienky, že matrac bude vrátený v nepoškodenom hygienickom ochrannom obale. V prípade, že matrac budete chcieť takto vrátiť, bude potrebné ho zabaliť i do originálnej fólie a zaslať ho kuriérom.

Váš matrac SPIMSI je dodávaný vákuovo zabalený v kompaktnej krabici. Jednoducho ho rozbaľte v miestnosti, kde ho budete používať, umiestnite na posteľný rám a opatrne odstráňte plastový obal. Nechajte matrac plne expandovať počas 24-48 hodín.

Matrace SPIMSI vyžadujú správne rošty na posteliach pre ich dlhodobú životnosť. V prípade penových matracov SPIMSI Joy, Dreamy a Harmony je nutné použiť lamelový pružný rošt. Tieto penové matrace sú vhodné i na polohovateľné rošty. Pružinový hybridný matrac SPIMSI Euphory je možné uložiť i na pevný masívny rošt alebo rovnú dosku, no rovnako i na lamelové rošty.

Matrace SPIMSI Dreamy, Harmony a Euphory sú špeciálne nadizajnované na jednoduchú údržbu a pravidelné pranie hornej časti poťahu. Táto časť je ľahko odnímateľná zipsom, Modely Harmony a Euphory majú zakomponovanú špeciálnu vrstvu QuickCoverWash™, kde horný poťah ľahko odzipsujete a zároveň na matraci vám zostáva šikovný vnútorný biely poťah s integrovaným chráničom matraca. Na tejto vrstve sa môžete i 1-2 noci pohodlne vyspať, pričom horný poťah si pokojne vyperiete a vysušíte. Poťah vášho matraca SPIMSI je prateľný v práčke podľa jednotlivej látky na 40 alebo 60 stupňov. Perte na jemnom cykle s miernym detergentom a nechajte voľne vyschnúť, aby ste zachovali jeho životnosť.

Matrac SPIMSI Harmony

689,00 od 579,00 

Potrebujete pomôcť pri rozhodovaní?